MIRCEA BATRANU

consultanta oprescu

miercuri, 9 ianuarie 2013

Predictii 2013 Mircea Batranu. Uriasa sansa a Romaniei.

România are o şansă uriaşă anul acesta, în 2013, aceea de a renaşte şi a intra ca jucător în politica şi economia mondială.
Nici conjunctura astrelor si nici numerologia nu au adus această şansă uriaşă României ci, paradoxal, tocmai ceea ce clatină omenirea, criza mondială, globalizarea şi criza majoră a Uniunii Europene.
1.Politic - Se va scăpa de Traian Băsescu
Anul acesta, Traian Băsescu va fi scos din joc. Când, în 2009, a făcut împrumutul de la FMI în numele României, împrumutând ţara ca să salveze băncile străine, el şi-a negociat salvarea şi menţinerea ca preşedinte. La referendumul din vară, pionii politici din vest au intervenit brutal, împotriva intereselor României, pentru salvarea lui.
Altfel spus, şi-au achitat obligaţiile iar acum Băsescu este în aer.
Ultimele lui mişcări, menite a menţine controlul asupra justiţiei, vor avea ca efect scoaterea lui din joc.
Am mai scris cum se va scăpa de Băsescu iar ca referinţă vă rog să recitiţi articolul, din iunie 2012, Cum se va scapa de Traian Basescu.
Promovând minciuna ca politică de stat şi punând România la dispoziţia intereselor străine, Băsescu nu putea avea altă ieşire din scenă. Întregul sistem în care Băsescu a fost uns drept cap politic, este unul bazat pe şantaj, dosare fabricate, decizii politice în justiţie, distrugerea adversarilor politici. Această caracatiţă, care include servicii străine şi parte din structurile româneşti, trebuie destructurată.
Dacă însă caracatiţa va bascula spre USL sacrificându-l pe Băsescu, aşa cum a basculat în 2004-2005 spre Băsescu sacrificându-l pe Năstase, nu va fi bine şi va aduce vocea şi puterea străzii!
Traian Băsescu nu este singurul vinovat de distrugerea României. El este un pion care joacă după cum i se cere. Însă toţi cei care fac parte din sistemul lui de dominaţie, păcătuiesc prin sperjur! Ei au depus un jurământ în slujba ţării şi au acţionat pentru distrugerea ei.
Politic, în România trebuie curăţate sistemul de informaţii şi justiţia.
În acest an, 2013, România are această uriaşă şansă politică, de a deveni un stat funcţional în condiţiile risipirii politice a statelor europene!
Strategia comună cu Polonia şi Turcia îi va folosi!

2.Economic
În actuala conjunctură mondială, România nu se poate opune globalizării şi atunci, şansa economică este dată de intrarea în acest uriaş joc mondial. Acum, avem şansa construcţiei şi promovării unor interese româneşti în domeniul economiei, pentru că avem resurse, teren agricol şi energie.Ministerul nou înfiinţat, al Marilor Proiecte, trebuie să valorifice această oportunitate.
Este nevoie însă de diplomaţie de excelenţă, de voinţă politică, de decizii ferme care au suportul cetăţenilor.
Practic, într-o formă literară, spun că:
+ biroul FMI trebuie mutat de la Bucureşti la Otopeni, 
+ toată pleiada de consultanţi care, în media, susţin interesele străine, trebuie scoşi din jocul puterii politice
+ e necesară renunţarea definitivă la exploatarea de suprafaţă de la Roşia Montană
+ e necesară renunţarea definitivă la exploatarea gazelor de şist. Asupra acestei probleme, voi reveni în predicţiile privind Dreptul Pământului, mai ales că principalul pericol tectonic este dat de zona Mării Negre!
+ e necesară limitarea acţiunilor BNR la politica monetară

3.Social
Norii negri ai recesiunii europene vor readuce în ţară, mulţi dintre românii plecaţi la muncă prin Europa. Averile s-au risipit, piaţa imobiliară a căzut, şansele unui loc de muncă sunt din ce în ce mai mici.
Numai o politică de impozitare scăzută a afacerilor proprii mai poate salva această situaţie.

Cu această uriaşă şansă, România nu se va mai întâlni!

Un comentariu:

  1. nu vom scapa de Basescu si daca vom scapa va veni unul lafel ca el, pentru ce ar fi importanta inlaturarea lui Basescu daca situatia ar ramene aceeasi , aceleasi interese nu se va schimba nimic, elitele isi vor vedea in continuare de expolierea statelor foste socialiste indiferent cine le conduce.

    RăspundețiȘtergere