MIRCEA BATRANU

consultanta oprescu

luni, 26 septembrie 2011

...Criza mondială. Despre anularea datoriei globale şi dispariţia băncilor...

Etapele crizei si tot ceea ce va urma veti gasi in carte (liberă la citit) si pe blog.
Etapele crizei şi tot ceea ce va urma veţi găsi în carte (liberă la citit) şi pe blog.
Acum a început să se vorbească despre prăbuşirea economiilor şi a băncilor, despre revoluţii şi chiar război mondial. Suntem în toamna lui 2011. Se întâmplă ceea ce am prognozat în 2008 pentru că lucrurile evoluează de la sine în această direcţie. Dar tot în carte am scris şi despre schimbările necesare pentru trecerea spre noua eră.
Da, lumea de mâine va fi complet diferită de aceasta de azi, iar expresia este utilizată de mine în aproape toate lucrările şi documentarele.
Va fi o lume fără bănci şi fără sistemul financiar-bancar de azi.
De aici pleacă tot dezastrul lumii de azi.
Ei, bancherii care conduc lumea, nu vor renunţa la ceea ce au şi atunci trag toată omenirea în colaps!
Unul din slow-urile prezentate în documentarul meu, arată soluţia de trecere paşnică spre noua eră: ANULAREA DATORIEI GLOBALE.

Această măsură va duce la evitarea războiului şi ea trebuie luată înainte de prăbuşirea Chinei.
Ticăloşia celor ce stăpânesc banii lumii va determina o măsură parţială de anulare a datoriilor, ceea ce doar va amâna şi nu va rezolva riscurile unui conflict major (veti vedea primul pas - anularea datoriei Greciei!).
Infernul lumii de azi este datorat globalizării şi celor ce stăpânesc banii lumii. O elită ticăloasă pentru care sutele de milioane de victime ale politicilor lor, sunt statistici şi nu oameni!
Prăbuşirea băncilor va duce la naţionalizarea şi absorbţia lor într-un sistem de stat, la schimbarea banilor, în trei etape şi la controlul valorii de circulaţie prin trezorerii de stat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu