MIRCEA BATRANU

consultanta oprescu

miercuri, 14 martie 2012

Scenariul noului Israel peste România

Continuarea articolului "Nu cred varianta noului Israel peste Romania " publicat în Cronica, România de azi, în 14 martie 2012.
Motivele pentru care nu cred scenariul prin care Israelul ar acapara România sunt următoarele:
  1. Analiză pe situaţia din România:
    1. Dacă deja s-au stabilit 500,000 (cinci sute de mii) de evrei în România, înseamnă că efectele le-am putea vedea în învăţământ şi culte, adică în numărul de clase cu predare în Limba Ebraică şi în numărul de sinagogi ridicate în ultimii douăzeci de ani. Cinci sute de mii de oameni înseamnă de două ori populaţia unui oraş de dimensiunea Braşovului sau Iaşiului. 
    2. Ar fi existat o reacţie cel puţin a Bisericii Ortodoxe Române referitoare la un astfel de exod
    3. Nici în rapoartele Ministerului de Interne nu există date despre o astfel de migraţie
    4. Serviciile de informaţii ar fi "scăpat" spre public date certe ale migraţiei.
    5. Cinci sute de mii de evrei ar reprezenta 2,5% din populaţia României iar Recensământul ar fi confirmat datele.
  2. Analiză pe situaţia Israelului:
    1. Israelul este susţinut politic şi militar de către Statele Unite şi Marea Britanie. Motivele ţin de puterea finanţei mondiale care este în mare parte în mâna evreilor, de capul de pod pe care-l reprezintă Israelul în lumea arabă, de poziţia strategică militară, de poziţia politică de mare influenţă în lume.
    2. Motivele pentru care şi-ar schimba evreii ţara ar fi:
      • Un pericol iminent militar care ar duce la dispariţia ei. Singurele puteri care ar putea distruge militar Israelul ar fi NATO, Rusia şi China. Dar NATO şi Rusia susţin, ca fraţii, pacea mondială iar dacă vor hotărî distrugerea Israelului, o vor face indiferent unde s-ar muta. Iranul nu poate distruge Israelul. Acest scenariu nu se susţine.
      • Un pericol climatic (arşiţă de tip saharian) asupra Israelului ar duce la părăsirea ţinuturilor, dar deocamdată nu sunt estimări privind transformarea climei. În condiţiile deţinerii energiei nucleare, problemele de alimentare cu apă şi hrană nu mai constituie o problemă.
      • Un pericol tectonic, o prăbuşire masivă a scoarţei în zonele Mării Moarte, Mării Galileii sau a ţărmului Mediteranei, poate exista. Suntem într-o perioadă de intensificare a activităţii seismice a Pământului dar pe datele ştiinţifice cunoscute, nu se pot efectua estimări ale pericolelor.
      • Un pericol cosmic îl poate anunţa NASA dar deocamdată NASA tace în această privinţă iar alte Institute Astronomice sau Observatoare Astronomice, nu au anunţat aşa ceva.
  3. O ţară a evreilor în Europa, între Germania şi Rusia, marii iubitori de evrei, este practic imposibil de realizat, fără acordul lor.
  4. Peste toate acestea, mai există un motiv care mă determină să nu cred un astfel de scenariu. Israelul nu poate cuceri România fără a avea sprijinul total politic al statului român, de la Preşedinte şi Primul Ministru la miniştri şi factori politici locali, inclusiv serviciile de informaţii. Daţi-mi voie să mă îndoiesc că vreunul dintre ei e atât de idiot încât să credă că se poate juca cu glonţul patriei. Trădarea numai acolo poate duce!
Ce motive ar fi totuşi ca astfel de scenarii, de cucerire a României, membră a Uniunii Europene, de către Israel, să apară şi să se multiplice? Există o mare nemulţumire în ţară privind situaţia socială, vânzarea ţării pe nimic, capitalul evreiesc care sugrumă ţara. Lumea se pregăteşte de război şi atunci se identifică duşmanii. Dacă în spatele capitalului erau americani şi nu evrei, poate că altfel se vedeau lucrurile.

    Un comentariu:

    1. Complicitate a romanilor exista:
      Cei de la putere au vandut tot ce se putea vinde, iar ailalti au tacut.
      Romanii or sa schimbe doar numele stapanului, ramanand slugi pentru acelasi salariu minim.

      RăspundețiȘtergere