MIRCEA BATRANU

consultanta oprescu

marți, 30 august 2011

…Aurul României si coruptia generalizata...

Traian Băsescu a dat o fugă la Roşia Montană şi ca întotdeauna când e vorba despre subiecte sensibile, a dat vina pe alţii, minţind. El a declarat că vinovaţi pentru tărăgănarea lucrărilor sunt politicienii laşi, că BNR are nevoie de aur, că statul are nevoie de bani de pensii, că există multe motive, independente de voinţa lui, pentru care trebuie urgentat proiectul. N-a înţeles nimic din „vrem minerit, nu la cerşit”.

Vizualizare hartă mărită
Corupţia generată de exploatarea aurului României, depăşeşte orice imaginaţie. Faptul că ciubucarii din PDL în frunte cu Băsescu, nu se dau în lături de la nimic pentru susţinerea proiectului, nu mai surprinde pe nimeni într-un stat în care serviciile de informaţii sunt puse în slujba unor interese străine iar justiţia este strangulată şi îndreptată împotriva adversarilor politici. Tabloul infractorilor îl puteţi întregi uşor cu diverşi reprezentanţi care din senin, susţin cu vehemenţă proiectul. Nu mă surprinde prezenţa şi vehemenţa lui Blănculescu. Deşi a fost ministru şi a depus un jurământ faţă de ţară, el este susţinătorul unor firme străine, bine plătit sub masca unor consultanţe. Dacă DNA ar fi o instituţie liberă, l-ar înhăţa rapid! Omul este penal!
Mă surprinde şi dezgustă însă prezenţa pe lista susţinătorilor proiectului, a academicianului Răzvan Theodorescu.
oportunitate
Satellite Direct TV
Observaţi că, toţi cei ce susţin proiectul, prezintă în media avantajele României? Aceşti escroci, indiferent că sunt angajaţi ai Gold Corporation sau politicieni şi personalităţi române, vorbesc încontinuu despre avantajele României. Escrocii, idiferent unde se află pe glob, au acelaşi comportament bine descris de psihologia infractorului. O escrocherie sau înşelătorie are loc întotdeauna când cineva îţi cere participarea cu proprietatea ta (imobiliară sau mobiliară), prezentându-ţi numai avantajele!
Aceşti ticăloşi care reprezintă statul român, ar fi în stare să permită decopertarea în totalitate a Munţilor Apuseni, numai pentru ciubucul pe care-l primesc.
Dezastrul care se pregăteşte Apusenilor, la Roşia Montană şi Certej, trebuie împiedicat prin orice mijloace iar exploatarea la suprafaţă prin decopertarea munţilor şi hidrometalurgia utilizând cianuri, trebuie interzise.

2 comentarii:

  1. Lui Traian Băsescu şi acoliților săi:
    Ţipă-ntr-una Ardeleni
    Că se fură Apuseni...
    Vodă, propagandă face
    Şi cu Hoții bună..Pace

    RăspundețiȘtergere
  2. Lui Blăculescu,
    care pledează pentru a se vinde aurul
    Apusenilor:

    Iești penibil, caraghios!...
    Că ţi-au dat Hoții un os
    Îi ajuți şi te crezi mare,
    Dar locul tău e la-închisoare

    RăspundețiȘtergere