MIRCEA BATRANU

consultanta oprescu

luni, 24 octombrie 2011

România ca ţintă a globalizării la fel ca Libya

Continuarea articolului România ca ţintă a globalizării la fel ca Libya, publicat în 24 octombrie 2011 în Cronica, România de azi.
În 1973, după războiul de Yom Kipur dintre Israel şi coaliţia arabă formată din Egipt, Siria, Iordania şi Irak, se declanşează Criza petrolului dintre OPEC şi Occidentul industrializat. Aceasta era o sancţiune aplicată Occidentului pentru sprijinul acordat Israelului, iar preţul barilului de petrol a explodat.
Libya era un imens rezervor de petrol iar Muammar Gaddafi a speculat din plin bogăţia ţării. Pe de o parte se implica în acţiuni politice ostile occidentului şi în acord cu politicile comuniste est-europene iar pe de altă parte favoriza prezenţa marilor corporaţii din domeniul ţiţeiului.
Pentru marile corporaţii, reprezentanţi ai globalizării, ţinta a fost petrolul Libyei. Cât timp a stăpânit Libya, Muammar Gaddafi a ştiut să-i împace pe reprezentanţii globalizării şi le-a pus la dispoziţie câmpuri petroliere cu un imens potenţial. 
ATENŢIE! Chiar dacă guvernele vestice ar fi dorit debarcarea lui Gaddafi, aceasta nu ar fi fost posibilă fără acordul grupului globalist cu interese în Libya. Aşa este peste tot, inclusiv în România.
În 2011 a venit valul revoluţionar din ţările arabe şi a răsturnat situaţia. Exista riscul pierderii pieţei de materii prime pentru globalişti. Atunci, au intervenit formând o opoziţie politică iar acum vor instaura un guvern de largă democraţie care va fi la dispoziţia aceloraşi reprezentanţi ai corporaţiilor transnaţionale, globaliste!
Se schimbă regimul politic dar decizia economică rămâne în mâinile aceloraşi corporaţii globaliste.
Libya petrol!
România aur, minerale, apă, energie, agricultură!
Aceeaşi politică a intereselor marilor corporaţii. Ei susţin acest grup condus de Traian Băsescu pentru că el le pune la dispoziţie toată bogăţia ţării! Procedurile globaliste rămân fără obiect dacă nu au pionii necesari.
Libya va fi un imens deşert de nisip îmbibat de petrol şi murdar iar România va deveni o imensă haldă de steril rămasă de pe urma exploatărilor de suprafaţă.
Am scris în Manifest, va fi revoluţie despre aceste proceduri!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu