MIRCEA BATRANU

consultanta oprescu

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Romania va avea nevoie de aur dupa razboi. Opriti exploatarile!

Ticăloşi şi proşti sunt şi-ntr-un mediu şi în celălalt. Ticăloşii sunt cei care cu bună ştiinţă distrug şi vând popoare, chiar propiile popoare, distrug viitorul copiilor, al neamului şi nu se dau în lături de la nimic pentru a-şi atinge scopurile. Proştii sunt cei care mai cred în declaraţiile şi promisiunile finanţiştilor şi ale slugilor lor din sistemul politic...
Toată acţiunea politică a statului român este în direcţia risipirii resurselor naturale ale României şi fărâmiţarea ţării.
Dacă nici asta nu mai e trădarea interesului naţional, atunci nu mai are sens să vorbim despre datoria faţă de ţară şi interesul naţional.
Au năvălit din exterior pe exploatările aurifere şi pe celelalte resurse ale României, pentru că actuala conducere a României, cu Băsescu în frunte, îi slujeşte şi ar sluji pe oricine îi asigură perpetuarea la putere.
România a intrat în infern şi va intra şi în război, având o conducere statală trădătoare.
Trebuie opriţi iar activităţile pentru exploatarea aurului trebuie stopate!
România va avea nevoie de resurse. Viitorul nostru depinde de această acţiune.
În Europa există două ţări bogate în metale şi minerale preţioase, România şi Polonia dar numai Polonia rezistă şi îşi dezvoltă o politică proprie de existenţă şi dezvoltare.
Aceşti şacali care vor să transforme România într-o haldă de steril, trebuie alungaţi împreună cu cei din conducerea statului român, care-i susţin.Până nu e prea tărziu!
Despre incredibila bogăţie a subsolului României voi scrie altădată!
Vesi si
…Ce ticăloşie ascunde contractul de la Roşia Montană?...

2 comentarii: