MIRCEA BATRANU

consultanta oprescu

miercuri, 21 decembrie 2011

Analiza predictiilor pe 2011 in lume – Mircea Batranu

Predicţiile pe anul 2011 şi analiza lor, continuarea articolului Mircea Batranu - analiza predictiilor pentru anul 2011 in lume, publicat în Cronica, România de azi în 21 decembrie 2010.
În lume: NASA, Rusia, Criza euro, găuri în pământ, Conferinţa crizei
  1. TEXT: NASA – va deveni principala agenţie de ştiri a lumii. Puţini ştiu că principala activitate a Agenţiei Spaţiale Nord-Americane este supravegherea şi cercetarea Pământului deşi declarativ sună altfel: „NASA’s mission is to pioneer the future in space exploration, scientific discovery and aeronautics research.” În cursul anului 2010 NASA a testat impactul media al unor anunţuri (gaura neagră, bacteria anaerobă şi viaţa în condiţii extreme). Comunicatele în sine nu aveau nimic spectaculos dar pe fondul instabilităţii sociale din lume, impactul lor a devenit major, având o cotă de audienţă excepţională. A fost testul pentru ceea ce va urma în anii 2011 şi 2012. Am scris asta în articolul NASA, gaura neagra si testul media
    Studiul rezonanţei Schumann va determina NASA să comunice lumii că „învelişul ionic al Pământului numit şi Ionosferă” are pe lângă componenta electrică şi o componentă (nefundamentată încă ştiinţific) cu o masivă influenţă asupra vieţii pe Pământ! NASA va comunica din ce în ce mai mult în domeniul biologiei şi al vieţii pe Pământ! Asupra acestor probleme voi reveni pe blogul Futurism – Futurologie – Neofuturism ANALIZA: Aceste evenimente sunt în plină desfăşurare, NASA este deja prima agenţie de informaţii a lumii! Vezi şi articolul Noul test de impact al comunicatelor NASA
  2. TEXT: Rusia – criza mondială va lovi în plin Rusia. Criza mondială va crea panică, revolte sociale şi prăbuşiri de fonduri şi bugete în Europa iar acestea vor crea un canal de presiune asupra Rusiei. Criza mondială însoţită de jocul marilor speculatori economico-financiari va lovi în plin Rusia şi va determina luarea unor măsuri radicale de către Administraţia Medvedev-Putin! Rusia rămâne printre puţinele ţări care-şi permit izolarea şi existenţa numai prin producţia proprie. Pentru a face faţă gravelor probleme sociale precum şi dezechilibrului de monedă, Rusia va reforma sistemul financiar prin decizie internă! ANALIZA-Fenomen în plină desfăşurare.Criza rusă încă nu a provocat explozia socială prognozată dar societatea este în fierbere.
  3. TEXT: Criza EURO –  Europa se va zvârcoli în problemele legate de deficitele bugetare şi mai ales de supravieţuirea monedei Euro! Eforturile Germaniei vor duce la instituirea unor masuri drastice pentru membri Uniunii Europene care nu respectă regulile. Preturile vor deveni instabile şi datorită costurilor cu valoare variabilă mare ale energiei furnizate de Rusia. Asistenţa tehnico-economică a Uniunii Europene, în special a Germaniei, se va extinde, având şi o componentă masiv socială, asupra unor ţări prăbuşite economic (tot lanţul sudic de la Portugalia la România plus Irlanda). Deficitul bugetar al Uniunii va deveni insuportabil financiar şi se va institui monitorizarea şi chiar controlul decizional al UE în unele ţări membre!
    ANALIZA: Adeverit în totalitate, vezi seria de articole pe tema prăbuşirii euro şi a crizei europene.
  4. TEXT: Găuri în pământ – Aceste fenomene (în 2010 în Guatemala şi Germania) se vor extinde pe suprafaţa Pământului şi vor determina analize şi studii pentru a afla legătura lor cu structura geologică, cu apele subterane şi supraterane, cu habitatul şi mai ales cu activităţile umane! NASA, implicată în cercetarea Pământului, va obţine dreptul de comunicare pentru rezultatele unor cercetări şi va furniza elementele care vor construi Noua teorie a Pământului. Pas cu pas vom forma şi consolida Dreptul Pământului iar această teorie va determina schimbări masive în habitat. Eu aştept apariţia unor găuri în Canada, Rusia şi Australia. ANALIZA: A mai apărut o gaură în Guatemala dar nu şi în altă parte pe Pământ însă au avut loc fenomene pe care le-am descris în articolele:  Unda neagra loveste din nou. Moartea cailor din Newbury, Anglia şi Unda neagra si moartea pasarilor. Nu am reuşit încă să fac o legătură între aceste evenimente şi găurile din Guatemala şi Germania, între ceea ce am numit "unda neagră" şi găurile apărute în pământ.. Cutremurul din 11 martie 2011 din Japonia, cu magnitudinea de 8,9 Richter,  în largul insulei Honshu şi tsunamiul ce i-a urmat a mai născut o umbră în privinţa fenomenelor, prin faptul că la următorul cutremur, cel din 7 aprilie 2011, de magnitudine 7,4 Richter seismografele au înregistrat două cutremure la scurt timp unul după altul, aşa cum am prezentat în articolul  Pericolul din Honshu. Semnul dezastrului. Este posibil ca toate aceste fenomene sa fie urmarea unor fenomene cavitare la nivelul scoarţei terestre şi a atmosferei!
  5. TEXT: Conferinţa crizei – sub presiunea crizei mondiale, marile puteri economice şi financiare la cererea unor grupuri de experţi şi a unor instituţii academice, vor avea iniţiativa unei conferinţe globale privind criza mondială şi găsirea unei soluţii pentru ieşirea din impas. Poate fi sub egida ONU. Se va pune problema anulării datoriei globale ca singura şansă de restartare a economiei mondiale. ANALIZA: Au avut loc mai multe conferinţe ale crizei, în special pe zona euro, dar niciuna la nivel global, cu excepţia reuniunilor G8+G20, Bilderberg şi a Comisiei Trilaterale.
TEXT:Aceste cinci evenimente vor fi dintre cele ce vor marca anul 2011. Prognoza mea se bazează pe evenimentele din ultimii ani şi pe evoluţia societăţii.
Într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, simt că se vor produce drame la scară locală sau planetară, că va avea loc o explozie nucleară într-un oraş, că se va rupe scoarţa terestră şi va înghiţi o parte de uscat, că un fenomen atmosferic necunoscut va determina un condens atmosferic ce va împiedica pentru mult timp zborul, că o mutaţie genetică va determina insensibilitatea omului la variaţiile de căldură şi multe altele. Dar nu pot spune când vor avea loc toate acestea! 
***COMMENT: rămâne valabil ceea ce am scris.
Mircea Bătrânu 21 dec 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu